Home Nieuws Beplanting Geschiedenis Arboretum Vrienden Bestuur  
Vrienden/Vrienden/WORDT DONATEUR STICHTING ARBORETUM HOOGVLIET
Vrienden
Terug

WORDT DONATEUR STICHTING ARBORETUM HOOGVLIET

DONATEUR 2018

Het Arboretum Hoogvliet is een prachtig stukje groen in Hoogvliet; een mooie bomentuin op het Hobbiteiland, een onderdeel van Landschapspark de Heerlijkheid te Hoogvliet.
De Stichting Arboretum Hoogvliet levert in overleg met de gemeente Rotterdam een bijdrage aan de instandhouding en de ontwikkeling van de tuin.

U kunt onze activiteiten ondersteunen door Vriend te worden. U bent al Vriend van Stichting Arboretum Hoogvliet vanaf € 10,- per jaar. Maar een hogere jaarlijkse bijdrage is natuurlijk ook meer dan welkom!
Dank zij uw financiële steun helpt u de tuin mooi houden. We willen graag naambordjes bij de bomen plaatsen en planten voor de borders aanschaffen.
In ruil voor uw bijdrage wordt u door ons op de hoogte gehouden van activiteiten op de tuin.
U wordt vriend door een bedrag over te maken op de hieronder vermelde bankrekening. Vermeldt u wel uw naam en adres bij uw donatie.


Het is ook mogelijk een eenmalige donatie te doen in geld of natura voor een bepaald doel. Wij overleggen graag met u op welke wijze uw bijdrage wordt besteed.
Voorbeelden:
- Het planten van een herdenkingsboom voor een overledene.
- Het planten van een boom bij de geboorte van een kind.
- De aanschaf van bloembollen
- Een zitbank vanwege een jubileum.
Wanneer u interesse hebt om ons op deze wijze te steunen, ontvangen wij graag een email met uw aanbod op fangorn@kpnmail.nl. Wij nemen dan contact met u op.


Het IBAN van onze bankrekening is NL 06 INGB 000 506 1760 ten name van Stichting Arboretum Hoogvliet.


text