Home Nieuws Beplanting Geschiedenis Arboretum Vrienden Bestuur  
Nieuws/Belegen nieuws/Arboretum op de Participarade
Actueel
Plant van de maand
Dynamiek
Belegen nieuws
Terug

Arboretum op de Participarade

-bezoek de stand in de tent-

Op 13 september vindt in Hoogvliet de tweede Participarade plaats. Stichting Arboretum Hoogvliet doet mee aan de Partciparade.

De doelstelling van de deelname van Arboretum Hoogvliet aan de Participarade is een aantal vrijwilligers te werven die mee willen helpen om de tuin zo netjes mogelijk te houden. In principe wordt het terrein van het Arboretum onderhouden door een aannemer namens de gemeente, omdat de tuin openbaar gebied is. Maar het karakter van een Arboretum verdraagt zich niet goed met een grootschalig groenonderhoud. Daarom is het nodig dat een groep gemotiveerde liefhebbers fijnschalig onderhoud toepast.

Daarnaast is de stichting Arboretum op zoek naar sponsors.

Om de belangstelling te stimuleren, houdt de stichting Arboretum Hoogvliet een wedstrijd in de vorm van een quiz. 10 Vragen om de kennis van de bezoekers te testen over de bomen en planten op de tuin. Best wel moeilijk. Dus daarom plaatsen we de quiz ook op de site, zodat iedereen zich al kan voorbereiden.

Download het quizformulier (pdf) en beantwoordt de vragen. Scan het ingevulde formulier en stuur het voor 14 september als bijlage bij een mail naar arboretumhoogvliet@gmail.com en u doet mee met de wedstrijd om een bloembollenpakket ter waarde van 30,--.


textparticiparadequiz